Състав на Сириус Д


Състав
Сириус Д е натурална хранителна добавка. Тя представлява верига от изключително чисти заменими и незаменими аминокиселини, като само тук са лесно усвоими. Съдържа още линейни протеини и натурални хранителни вещества, които не могат да се набавят с никаква друга храна. Бързото усвояване на този тип белтъчини от човешкия организъм довежда до много бързо възстановяване на всички дегенеративно променени тъкани и органи.


Сириус Д не съдържа консерванти, нито стабилизатори или оцветители, които биха могли да навредят на здравето Ви. Всички съставки са на 100 % органични, а качествата им са подобрени чрез биосинтез. Пролин и аланин са сред наличните аминокиселини в Сириус Д, включени се още модицифицирани полизахариди, производни на глюкозата и галактозата, хидроксипролин и глицин. Мазнините се движат в рамките на 3 грама на 100 грама прахообразен продукт.

 

Всяко бурканче Сириус Д съдържа 100 грама сух, прахообразен продукт - около 20 супени лъжици.

Енергийна стойност

При употребата на Сириус Д не са известни неблагоприятни странични последици. Заради своята натурална природа той може САМО да подобри състоянието на организма.


Състав

Прием

Въпроси и отговори