Въпроси и отговори


1. Трябва ли ми лекарско предписание, ако искам да започна прием на Сириус Д?
Продуктите Сириус-Д се приемат без лекарско предписание, както всички чисти натурални храни.

2. Позволен ли е профилактичният прием на Сириус Д?
 Сириус Д се препоръчва на всички здрави хора. 

3. Бременността и Сириус Д съвместими ли са, подходяща ли е добавката?
 Хранителната добавка е подходяща за бременни, кърмачки, деца и всички други - без ограничение. 

4. Може ли да се приема заедно с други лекарства и хранителни добавки?
Сириус Д не влиза в противоречие с никакви лекарства, добавки, храни, процедури и заболявания. 

5. Каква трябва да бъде моята диета и ако спазвам конкретен режим, нужно ли е да го променя, когато приемам “Сириус Д”?
 Хранителният Ви режим не се нуждае от ревизия, но е добре да се намали прекомерната консумация на тлъсто месо.

6. Какви са гаранциите?
 Сириус Д е сертифицирана не само в България, но и в Европейския съюз и Русия. Използва се от водещи лекари във Военна и Правителствена болница, София, над 10 години. Стотици са примерите за възстановени хора.

Примери и благодарности:

1. П. С. - "Леля ми страдаше от ревматоиден артрит и се беше отказала от живота. Сега е напълно възстановена. Вие сте ангел спасител. От София."

2. Д. Ж. от Долни Дъбник страдаща от остеотромбоза, запушен кръвоносен съд в крака е планирана за ампутация на крайника. След няколко месеца ползване на хранителната добавка отпада нуждата от лекарска намеса.

3. Н. В. от Плевен "Премахва проблеми с дископатия и всички стави. Изчиства херпеси и гнойна ангина."

4. Ц. Г. от Ловеч, 44 годишна, страдаща от множествена склероза. "Изчезва изтръпване на крайниците и дискова херния. Имах размазано зрение- сега вдявам игла без очила."

5. М. Д. от Брезник, имаща ставни проблеми, мигрена, безсъние. "Забравих за проблемите си след ползване на Сириус Д."

6. Д-р И.Ц.- гастроентеролог успява да си помогне на стомашни проблеми и многогодишен рефлукс единствено след ползването на този продукт.

7. М. С. от София- тазобедрени стави без хрущялна тъкан и глаукома с няколко чифта очила може да вижда. Сега тича всеки ден и чете вестник с един чифт очила с малък диоптър.

8. В.Т.- футболист. Когато играеше в Англия получава проблеми с коленете и не желаят да продължат договора му, защото знаят, че никой в света не може да му помогне. След ползване на Сириус Д става по- добър от преди и договорът му е продължен.

По реален случай публикувано в Република България във вестник „Доктор” 21 – 28 януари 2013 г. Брой 3 (566). Година XIII. Стр. 6.

 

В днешния брой на в. „Доктор” Ви предлагаме интересен разговор с д-р Йорданова – практикуващ лекар в поделение на ВВС. Целта на това наше интервю е да бъдем полезни на читателите, както винаги досега. Д-р Йорданова се съгласи да сподели с нас своята лична история, ръководена не само от хуманната си професия, но и от желанието болните, страдащите хора да не губят надежда за излекуване.

" СИРИУС -Д"  ми върна здравето и младостта

Нека опитът и радостта ми да помогнат на страдащи и отчаяни.

Роден съм и живея в София от 66 години. Преди няколко години бях като затворник у дома си. Официално поставената ми диагноза в Националната кардиологична болница - София е: Лумбална лордоза, дегенеративни изменения в междупрешленните дискове, дискова херния, остеохондроза, спондилартроза. С денонощни болки в гърба движението ми беше мъчение. Хирурзите предлагат операция без гаранция. Любител скиор, гледах с тъга Витоша и не  вярвах, че отново ще се разхождам там.

Страдах от мигрена и при всяко недоспиване имах остри болки в главата. Болкоуспокояващите бяха в шепите ми.

И още костно- ставни проблеми....  Коленете ме боляха и хрущяха, не можех да се натоварвам, при все, че съм мъж. Наследство от караула в казармата бяха разширените вени, които често пъти се възпаляваха.Качеството на живот и  външния ми вид бяха като на болен старец.

Сега отново кръстосвам не само Витоша, но и България; зимата съм по планините на ски, лятото на морето. Ежедневно играя йога за тонус и удоволствие. Ходя много, карам колело.

Оздравяването си дължа на Съдбата, която ме срещна с професор Димитров - създателя на хранителната добавка "Сириус - Д". Бях опитвал много неща и ми беше трудно да повярвам. Доверието ми бе спечелено от това, че създателя на храната е известен с откритията си, приложени в световната лечебна практика . Проучих документацията- Сертификат от Министерство на здравеопазването, Сертификат за разпространение в Европейската общност и изследвания от Русия, където вече я внасяха от България. Има доказателства, че за сега само тази храна може да създаде хрущялна тъкан, да отпуши и изчисти кръвоносните съдове, да абсорбира болната, нефункционална тъкан от всички органи. Освен това е по-чиста и безвредна храна от плодовете, съдържаща всички аминокиселини - лесно усвоими.

Очакванията ми се потвърдиха. Още първия месец изчезна спохождащото ме понякога сърцебиене, зрението ми се подобри.Третия месец  коренно се подобри и външния ми вид - бях с по- чиста, гладка и свежа кожа. Изчезнаха всички стомашно- чревни проблеми от гастрит, рефлукс и стара язва. От главоболието ми нямаше и следа. След шестия месец почувствах коленетесе си и гръбнака напълно възстановени. Шипове и кисти не съществуваха.

Живота ми се дели на две части: до срещата със "Сириус -Д" и след нея.

Предлагал съм хранителната добавка на много хора и познавам възстановени от труднолечими болести като автоимунните - множествена склероза, лупус, синдром на хашимото и ощ глаукома, перде на очите, декенерация на роговицата и макулата. Помагал съм да се подебрят с този продукт черен дроб, диабет, простата, бъбреци, детска церебрална парализа. Най- бързо се премахват последствията от инсулт, инфаркт, хипертония.

 

Д-р Петя Йорданова: „Страдам от множествена склероза, но с мен стана чудо!”

 

 • Д-р Йорданова, защо решихте да разкажете своята история пред читателите на в. „Доктор”?
 • Първо, моята професия изисква да помагам на хората. Но не е само това. Реших да споделя своя здравословен проблем, за да разкажа какво ми се случи през последните няколко месеца. Защото това, което преживях, наистина е изключително.
 • Да започнем отначало. От какво боледувате и откога?
 • Всичко започна през януари 2004 г. Разболях се от т. нар. ретробулбарен неврит на дясното око, който обаче с времето отшумя. Това е възпаление на зрителния нерв, при което остротата е силно занижена и може да се стигне до слепота. Заболяването започва внезапно, зрението отслабва и се появява централен скотом. Може да има главоболие и болки в орбитата. Обаче през април същата година започна да ми се вие свят, започнах да провлачвам десния си крак и това наложи да постъпя на лечение в неврологично отделение. Специалисти имаха съмнение за множествена склероза.
 • Потвърди ли се това съмнение?
 • За съжаление, да, потвърди се – доказаха го чрез ядреномагнитен резонанс и лумбална пункция. Проведоха ми лечение с урбазон и вливания, след което ме изписаха. По това време нямах никакви физически и физиологически отклонения, но редът, процедурата изискваше да се явя на ТЕЛК, за да ми изпишат интерферон за редуциране на пристъпите. Получавах по един-два пристъпа на година, постъпвах в болница, закрепваха ме и ме изписваха.
 • Повечето наши читатели знаят, колко коварно е това заболяване, но аз ще ви помоля да припомним първоначалните симптоми и в какво се изразява един такъв пристъп? Как се случваше при вас?
 • МС е автоимунно невродегенеративно хронично заболяване с неизяснена етиология. Като причина могат да бъдат факторите на околната среда и инфекциозни причинители. Засяга се миелиновата обвивка на НЕВРОНИТЕ НА ГЛАВНИЯ И ГЪРБНАЧНИЯ МОЗЪК. В периода между пристъпите симптомите могат да изчезнат напълно, но често се явяват трайни неврологични промени, които се усложняват с възрастта. При мен пристъпът започваше със залитане, почти липса на възможност за ходене, силно виене на свят, отпадналост, умора от най-малкото движение.
 • Колко време продължи така? Помогна ли лечението?
 • Не мога точно да кажа помогна или не, просто овладяваха симптомоте и ме изписваха, както споменах. Но постепенно състоянието ми започна да се влошава. Походката ми стана нестабилна, замятах единия си крак, появи ми се световъртеж, който остана постоянен. Освен това периодично имах проблеми и с говора. Изпусках химикалката - не можех да пиша. Беше ми необходима опора, за да мога да се изкача или да сляза по стълбите. И на всичкото отгоре през 2009 г. претърпях катастрофа с автобус. Беше ужасно, имаше смъртен случай, счупени челюсти, ребра, прешлени...
 • Вие пострадахте ли много тогава?
 • Седалището ми беше буквално нарязано, а само два месеца след това пак получих пристъп - късна реакция от катастрофата. Приеха ме в болницата и ме изписаха с т. нар. дясна хемипареза. Междувременно се наложи да сменя интерферона, не по мое желание. Получавах и кризи - по 2-3 на нощ, продължаваха от 30 минути до 2 часа, като през това време изтръпваше цялата ми лява половина на тялото, изпитвах и нетърпими болки. Просто полудявах! А трябваше да ходя и на работа, както и да си върша домашните задължения - нямаше кой. Ето това беше моят живот.
 • Това отрази ли се на отношения и контактите ви с близките, приятелите, колегите?
 • Отрази се и още как! Ограничих социалните си контакти. Вижте, хората имат нужда от весел човек, обичащ компаниите, танците, разходките, излетите, екскурзиите. Аз не можех да го предложа и нямах право да превръщам близките и приятелите си в болногледачи. Но, слава Богу, ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ОСТАНАХА ДО МЕН. Подкрепаха ме морално и помагаха с каквото могат. В такива моменти човек разбира кои са истинските. И благодаря на съдбата, че си имам! А иначе пробвах и други методи: гладолечение на Лидия Ковачева, суровоядство, иглотерапия. Те подобриха състоянието ми, но не трайно.
 • Д-р Йорданова, това, което описвате, е в миналото, нали? В предварителния ни разговор споделихте, че желаете да акцентираме на това, което се е случило през 2012-та. Вероятно става дума за някаква огромна промяна? Какво обърна нещата?
 • Ще започна от месец юни 2012 година. Тогава отново получих пристъп на ретробулбарния неврит, но този път и на двете очи. Зрението ми отслабна до такава степен, че виждах само контурите на пръстите си. Изплаших се, знаех какво следва - вътреочни инжекции и вливания. Тогава една приятелка ми посочи сайт и ми препоръча да го прочета внимателно. Аз, разбира се, изчетох всичко, изписано за „Сириус-Д”. Това е хранителна добавка, съдържаща водоразтворими животински белтъчини, т. е. всичките 20 аминокиселини - заменими и незаменими. Продуктът е напълно натурален, безвреден и без всякакви странични ефекти. Основно благоприятства възстановяването на организма след всички видове дегенеративни и автоимунни заболявания. Срещнах се с неговия откривател, изслушах неговите подробни обяснения и реших, че нямам какво да губя. Мога само да спечеля, а единственият начин да разбера това, е да опитам. Така започнах това ново за мен лечение на 3 юли 2012 година.
 • Кога усетихте ефекта?
 • Още на 6-ия ден стана чудо - сякаш се вдигна бариера и виждах съвсем нормално! Не ми се беше присънвало подобно нещо! Аз съм лекар и ми беше трудно да повярвам, че някаква хранителна добавка може да повлияе положително на автоимунен процес, каквото е моето заболяване. След още няколко дни изчезна световъртежът ми, после - пукането и болките в колената. Сънят ми стана спокоен, а походката - сигурна. Изчезнаха и проблемите ми с говора, пиша нормално дори се възстановиха фините движения на ръката ми. И до този момент продължавам да вземам хранителната добавка, наречена от нейния създател „четвъртата храна”. Повярвайте, чувствам се прекрасно! Дори не можех да мечтая за подобно нещо. Тук искам да допълня, че цели 2 месеца приемах храната, без да споделям с никого - исках да видя резултатите върху себе си. Но сега вече мога смело да споделя опита си!

ТАКА НАРЕЧЕНА ЧЕТВЪРТА ХРАНА МЕ ВЪРНА КЪМ ЖИВОТА

''СИРИУС- Д'' - РЕВОЛЮЦИЯ В МЕДИЦИНАТА

доц. Лозанов-хирург- за храната подпомагаща  възстановяването на всички тъкани и органи

Кой е създателя на храната ?  Създател е проф. Димитър  Димитров.Той е виден учен създател на много новъведения в медицината като например абсорбиращите се конци при операции, които са приети в световната практика . В продължение на 50 години той работи за подпомагане на лечението на различни болести и с храни. Така стига и до създаванета на тази храна, която аз ползвам в продължение на няколко години.  Нямам здравословни проблеми, но  я консумирам и благодарение на нея мога да продължавам да правя сложни сърдечно- съдови операции, въпреки че съм над 70 годишна възраст.

Как храната подпомага лечението? В много случаи са необходими източници на белтъчини, които първо да съдържат всички аминокиселини и второ много борзо да се усвояват. Единствен за сега такъв продукт е "Сириус- Д".Тази така наречена хранителна добавка довежда до бързо възстановяване на всички дегенеративно променени тъкани и органи. Много важно е, че тя резорбира фиброзно- гранулозната, болна, нефункционална  тъкан от всички органи. Поради това тя подпомага лечението на всички органи и премахва шипове, кисти, миоми. Тя абсорбира плаките, които се образуват при множествена склероза и имаме случаи на 100% възстановени пациенти, което е доказано с ядрено-магнитен резонанс. Имаме и напълно възстановени от глаукома, която в световната практика до сега можеше да се подобри до 50% с операция. Възстановява също черен дроб, бъбреци, жлъчка, много очни заболявания. Решително подобрява и стомашно чревни проблеми като рефлукс, гастрит, язва.  Тази храна отпушва и изчиства кръвоносните съдове и така спасява много хора от ампутация на крайниците и премахва необходимостта от стенд и байпас. Една важна функция на този продукт е че създава хрущялна тъкан в ставите и помага на много хора без операция да възстановят колене, таз, гръбначен стълб и да живеят пълноценно.

Как се употребяваТози продукт е напълно натурален, безвреден и не причинява никави странични явления. В него има хранителни вещества, които не се съдържат в обикновената ни храна. Без консерванти и добавки с неблагоприятен ефект. Добра е за бременни, кърмещи жени и деца. Може да се консумира неограничено време. Предозиране няма . Няма ограничения във възрастта. Може да се приема заедно с абслютно всякакви други лекарства и по време на всякакви медицински интервенции. Това е суха пухкава прах . В един буркан има 20 супени лъжици. Приема се двукратно- сутрин и вечер един час преди ядене. За хора до 60 кг. по 2 супени лъжици с връх сутрин и вечер,  над60 кг. по 3 с.л. сутрин и вечер, над 80 кг. по 4 с.л. сутрин и вечер.Курсът на лечение е индивидуален. Ефекта може да се почувства след един месец. Желателно е да се приема поне 3 месеца.

Какви са гаранциите, че помага?   През 2005 година е изграден цех за производство на" Сириус- Д",който работи по нормите и изискванията на Европейския съюз и е под лекарски контрол.  Има сертификат от Министерство на здравеопазването, а така също и от Европейския съюз.  През последните две години се извършиха пълни изследвания в Русия,  и след установяването на неговото благотворно действие и безвредност  тази държава внася големи количества от България. Водещи български лекари са дали становища за тази храна, придружени с десетки примери за излекувани от " нелечими" болести с имена, адреси, телефони. Всеки може да получи  горепосочените изследвания и сергификати. И най- голямата гаранция са хилядите благодарни, които след ползването на всевъзможни други продукти  са получили изцеление само след ползването на тази храна. Между тях са много известни български спортисти, лекари, артисти - имената им може да научите от представители на фирмата.

Кандидат на медицинските науки, хирург, д-р Христо Велчев:

 Със "Сириус-Д" подпомагам лечението на труднолечими болести!

Самият аз имах проблеми много години с коксартроза и гонартроза.  Нищо не ми помогна... до срещата ми с продукта "Сириус-Д". Пробвал съм всички методи за лечение на класическата и източната медицина, но нямаше желания ефект. След няколко месеца ползване на  продукта "Сириус - Д" имах голямо подобрение, а след още 2-3 месеца имах пълно възстановяване.

В последните години използвам "Сириус-Д" за лечение на всички мои пациенти, заедно с прилагане на класическата медицина. Тази храна лекува, защото при нейното производство са съхранени основните градивни за организма елементи. При хора, които имат сраствания след оперативна намеса, фиброзната тъкан се резорбира. Тази храна възстановява  съединителната тъкан. И така съединителната тъкан присъства навсякъде, поради това лечението е на целия организъм. Тази храна възстановява и хрущялната тъкан в ставите и поради това имаме и пълно възстановяване на парализирани хора, на които са им казали, че без операция и смяна на ставите на колене, таз, гръбначен стълб не може да се помогне.

 В практиката си имам много случаи на подобрение след 3-4 месеца прием на лечебната храна "Сириус-Д".

Ето и някои от случаи:                                                                                                                                                                                                                           

- Интересен е случая на пациент със загнила горна челюст - определен за кюретаж след 6 месеца. През този период той приемаше храната "Сириус-Д" за възстановяване на очни проблеми- перде и дегенерация на ретината,роговицата и макулата. Зрението става нормално. Преди кюретажа снимката показа пълно възстановяване на челюстта.

- Жена на пенсионна възраст взимаше храната за лечение на гонартроза - "Сириус-Д" възстановява хрущялната тъкан на всички стави - колене, таз, гръбначен стълб. Преди приема на храната, кардиолозите констатират 80% запушване на кръвоносните съдове и дават предписание за поставяне на стенд. След няколко месеца прием на храната коленете се въстановяват, но се оказва излишно поставянето на стенд - кардиолозите констатират само 3% запушване на кръвоносните съдове.

- Пациент с глаукома, с очно налягане 32 мм. Благодарение на "Сириус-Д" се нормализира на 6 мм. В най- добрата клиника за очни заболявания в Париж гарантират лечение на глаукома до 50% с операция, а с тази храна има много случаи за 100% възстановяване.

-Лекарка боледува над 10 години от множествена склероза - трудно подвижна, не може да обърне главата си настрани и прогресивно се обездвижва. След няколко месеца прием на "Сириус- Д" тя започва  пълноценно да работи. След 7 месеца от началото на лечението, проверка с ядрено- магнитен резонанс, показва  премахване на последствията от МС. В световната практика няма подобни резултати.

-Чакащи за трансплантация на сърце и бъбреци след консумация на храната се възстановяват напълно.

-Чернодробни- цироза, стеатоза, стеноза- само с тази храна оздравяват.

Повлияват се добре и детска церебрална парализа, диабет, простата, паркинсон, хашимото,кисти,шипове.

Добре е да се знае,че храната е  чиста и безвредна  и може да се приема заедно с всякакви лекарства. Количеството зависи от теглото на  употребяващите го- за 60 килограмовите е необходимо да консумират 6 буркана от продукта за един месец, 80 килограмовите- 8 буркана за един месец, 100 килограмовите- 10 буркана за един месец. "Сириус- Д"e прах като брашно и се взима два пъти на ден един час преди хранене, сутрин и вечер, като се смесва с кисело мляко, сок, вода, бульон и други течности. За 60 килограмовите се вземат по 2 супени лъжици сутрин и вечер, 80 килограмовите по 3 супени лъжици с връх, 100 килограмовите по 4 с.л. с връх. Предозиране няма. Противопоказания няма. Курсът на лечение е индивидуален. Ефекта може да се  почувства и след един месец. Желателно е да се приема поне 3 месеца. При по-тежки случаи се препоръчва 6 месечно ползване. Добра е за бременни и деца.

"Сириус д"  ми даде ново сърце

Когато се явих на военна комисия, установиха шум на сърцето- порок на митралната клапа и бях освободен от военна служба.Ожених се , родиха ни се деца, но един ден прекарах вирусна бронхопневмония и това доведе до по- голяма увреда на сърцето. Диагнозите се добавяха една след друга. Кардиохирурзите решиха, че е твърде късно за операция, защото сърдечния мускул беше атрофирал. Останах на медикаментозно лечение и така 15 години съжителствам с хроничното предсърдно мъждене, абсолютна аритмия, изострена сърдечна недостатъчност и хипертонична болест 3-та степен. Бях вечно уморен и вързан за леглото. Нямах сили.

 Съпругата ми е рехабилитатор и един ден донесе бурканче на което пишеше "SIRIUS D".Първите признаци на оптимизъм за моето здраве се появиха след 20 дни от приемането на тази хранителна добавка. Тежеста в сърдечната област изчезна. Открих пътя на изцелението.Пулсът и кръвното ми налягане се нормализираха след няколко месеца. Чувставам се по-издръжлив и зареден с енергия. Имаме къща в Балчик. Пролетта нямах сили да изрежа лозите в двора, а есента обрах гроздето сам. Сега като хадя навън хората не могат да повярват, че съм така променен. Чувствам се като в ново тяло.

Освен това три пръста на ръката ми бяха изгризани от резачка. Връхчетата с част от ноктите липсваха. Сега нищо не се забелязва. Имах дискова херния на ниво S5,S4 и с кръста не бях добре. Есен и пролет винаги имах болки. Вече нямам такъв проблем. Сега искам да споделя с близките, с познатите  и непознати как могат да се спасят. Казвам се В. С. от Соафия.Ще се радвам ако  помогна на хора в моето положение.Състав

Прием

Въпроси и отговори