За продукта и екипа


За нас

Казвам се Ангел Георгиев. Роден съм в София. Завършил съм висше икономическо образование в Унсс. 

Още от 12 годишен започвам да се интересувам и занимавам с йога при Венцислав Евтимов. През годините съм поддържал близки отношения със Слава Севрюкова, Кубрат Томов, Ванга, Вера Кочовска и други.

Имам диплома от Алексей Шадрин за практикуване на индиго и регресионна терапия. Притежавам и диплома за лечение с ментална терапия от Сергей Кузнецов. Дългогодишен рейки мастер съм и експерт по здравословно хранене.

Занимавам се още и с радиестезия и изготвяне на лична, лечебна мандала. Терапия с най-голямата лечебна пирамида в България. Промяна на мисловните модели довели до съответното заболяване.Енерго и класически масажи. Пресотерапия, детоксикация и диагностика.


Над 10 години ползвам и хранителна добавка СИРИУС Д за комплексното лечение, което прилагам. Сириус-Д е напълно безвредна и притежава всички необходими сертификати от Министерството на здравеопазването, Министерството на земеделието и храните и Европейския съюз. След двегодишни проучвания на продукта в Русия, се прави износ и за там. 


„Сириус – Д” е храна, която подпомага възстановяването при:

 1. Опорно- двигателен апарат. Спортни и други травми. Коксартроза, гонартроза, спондилартроза. Премахва обездвижвания на ставите,дискова херния, дископатии, мускулни атрофии, парализа, скъсан минискус и ахилес.
 2. Сърце и кръвоносна система. Възстановява след инфаркт и инсулт и предпазва от тях. Коронарна и исхемична болест на сърцето. Хипертония. Разширени вени и хемороиди. Порок на клапите на сърцето- регенерира ги. Аритмия. Декомпенсация на сърдечния мускул.Сърдечна недостатъчност. Аневризми и стеснение на аортата. Хора чакащи за трансплантация на сърце могат да се възставовят напълно.
 3. Автоимунни заболявания. Множествена склероза.Лупус. Синдром на Сьогрен. Синдром на Хашимото. Ревматоиден полиартрит.
 4. Очни болести. Диабетна ретинопатия, разлепване на ретината, дегенерация на ретината, дегенерация на роговицата и макулата. Глаукома. Перде. Потъмняване на роговицата. Помътняване на очната течност /появяване на точки и зваздички пред окото/.
 5. Бъбреци Възстановява бъбреци при хора на хемодиализа и чакащи трансплантация. Раздробява кабъни в бъбреците. Бъбречна недостатъчност.
 6. Детски паралич. Детска церебрална парализа – значително подобрение.
 7. Стомашно- чревни заболявания. Гастрит. Колит. Гастроезофагиален рефлукс. Промени в лигавицата на стомаха, тънкото и дебелото черво.
 8. ХОБС /хроничен обструктивен белодробен синдром/.
 9. Простата. Аденом. Стеснение на пикочния канал.
 10. Диабет. Премахва последствията. Декубитални рани и др.
 11. Последствията от подагра. Паркинсон. Камъни в жлъчката.
 12. Черен дроб. Цироза. Чернодробна стеатоза. Стеноза.
 13. Системна склеродермия. Синдром на Рейно. Съединително- тъканна малостойност. Незарастващи рани.

    15.Резорбира шипове, кисти, миоми.